• Dongguan Liaobu Juntengda Pneumatic Tools CO.,LTD
  • Dongguan Liaobu Juntengda Pneumatic Tools CO.,LTD
  • Dongguan Liaobu Juntengda Pneumatic Tools CO.,LTD
Dongguan Liaobu Juntengda Pneumatic Tools CO.,LTD

Nieuws

Pneumatische hulpmiddelen voor het gebruik van de Machine van de Luchtschuurmachine
Tijd vrijgeven: 2022-09-21 16:32:24  Hits: 31
De pneumatische polijstmachine is voornamelijk ontworpen om de grove korrels, schuurpapier, stromingsmerken, anti

white, sinaasappelschil en andere kleine defecten op het oppervlak van de verffilm op het oppervlak van de auto te makenna het spuiten , en de behandeling is om de verffilmna het spuiten te malen en te polijsten om het spiegeleffect van de verffilm te verbeteren en de vereisten van helder, soepel en briljant te bereiken. Op grote schaal gebruikt in ijzeren plaat, hout, plastic, bandenindustrie oppervlakte -slijpen, schip, auto, schimmel, luchtvaartindustrie fijn polijsten, ontsmettingsmiddelen, roestverwijdering, verfverwijdering en andere bewerkingen.-

IMG_20220302_195446 - 副本(1)(1).jpgpneumatische schuurmachines kunnen worden verdeeld in twee typen: pneumatisch en elektrisch.

he pneumatische type is veiliger maar vereist een luchtbron.

bij het gebruik van pneumatische schuurmachine, in de eerste plaats, volgens de oxidatie van de autoververf en de mate van schade aan het gebruik van de overeenkomstige grove en fijne auto -was, schuurmachine in gebruik voordat de machine moet worden op een testrun ingeschakeld om te zien of het schuurblad soepel ennormaal loopt. De richting van het slijpen en snijden tijdens de werking is ten strengste verboden voor het omringende personeel en alle ontvlambare en explosieve gevaarlijke items om onnodig verwondingen te voorkomen. Houd de werkplek schoon ennetjes. Gebruik correct om de veiligheid van persoonlijke en eigendom te garanderen. Vergeetniet bij het gebruik van de pneumatische polijstmachineniet omniet te veel kracht te gebruiken, maar om zelfs langzaam kracht te gebruiken.


polishing kan worden verdeeld in twee fasen. verwijder de polijstschadelaag.


Het tweede deel is de fijne polijsten om de oppervlakteschade te verwijderen die wordt geproduceerd door het ruwe polijsten, polijstschade kan relatief worden verminderd,naast de polijsttijd is het het beste om aandacht te schenken aan de omgeving .

voorgaand: Een verscheidenheid aan pneumatis...

volgende: No

WhatsApp